Toni Storaro Official
Тони Стораро - Така ме запомни
Тони Стораро - Милионерче
Тони Стораро и Азис - Да го правим тримата
Тони Стораро - Какво направи с мен?
Тони Стораро - Двете сладурани 
Тони Стораро и Теодора - Пак те искам 
Тони Стораро - Отличен 6